Friday, November 28, 2008

dengar penjelasan Ustaz ariff dalam 360 ....

tah papa tah ... tgk dia takut tu ......

tgk kat penhujung jawapan ustaz ariff ... mmg nampak sangat dia salah ....
video

Tuesday, November 18, 2008

CAKRA ALAM PENIPU (UTZ.ARIF PENIPU)

Tak sangka aku ,....... korang tengok la .... penipuan dia.... tak sangka .... ustaz pon boleh menipu .... jangan la korang percaya lagi ..... saksikan lo .... kalo kprang tak percaya ..... nama cukup gah cakra alam tapi semuanya penipuan ..... korang jangan la percaya ....saksikan la...... siap bacabismilah lagi .... tgk lo dia gabra bila org tu tukarkan telor yg dia guna kan .... risau gila .... tgk lo ... tak yah aku cita lebar ..... tgk la ...

yang nie part 1 ...


yang nie part 2 ....

Thursday, November 13, 2008

foooohhhhh lega ...supp dah abis ....

yahooooo ..... lega aku rasa supp abis tadi .... penat soit ..... rabu malam mai mlk pagi khais balik sini balik ..... aku harap leh lo lepas xm tu ..... aku dah buat abis baik masa xm tu ..... dua kan la aku yer keng kawan utuk xm aku tu .....

hehehehh ..... sowwi la keng kawan kat mlk .... kalo aku tak mai umah melawat .... bukan sombong .... tapi aku nak blk awl .... jumaat nie aku ada class .... ter paksa lo blk awl ... kalo blk lambat penat pulak ...... tak gi lak aku class nnt .... ak per nnt lo kalo aku ada masa aku g mlk lagi ....
seram lak aku nak g mlk .... nnt aku cita kan apa yg belaku kat mlk ... heheheh umah bbu ....

ok lo aku nak tdo dulu ...... bye ....

Monday, November 10, 2008

Assalammualaikum, MMU Cyberjaya....

assalammulaikum....

ari nie aku jejakan kaki di cj .... hehehhe ... lepas nie aku dah tak datang mlk dah. ada ko ari rabu nie ... malklom lo kurang cerdik ... ada satu lagi tak lepas..... hehehe tak pa aku akan usaha lagi utk lepas kan kali nie .... subject tu mmg aku dah agak dah sebenarnya.... susah gila subject tu daru pada 7 org 2 org jer lulus .....

aku lom reg lagi subject sem nie .... ptg nie aku bau nak pergi off FIT... surat dah dapat system jer lom tukar ... heheheh ... penat gila ari nie nak terkejar-kejar ..... jauh kot dr ostel g ker CIMB pastu nak g finen pastu nak g ostel balik .... pastu aku nak g FIT pulak nak register subject ....aaaahhhh ... penatnya nya .... pastu aku nak g class lagi kalo ada ri nie .... hhhmmmm penatnya ....


ok lo lo aku nak gi FIT dulu bye ....