Friday, May 29, 2009

Selamat tinggal Tramester 3

huuuuuu ...... lama sungguh tak singgah kat bloq nie. banyak yang tak update. sem tiga nie dah abis dah. ok gak kan kalo nak mengimbas kembali Sem 3 nie. Nak mula kat mana ya ....???

ok la kita mula ngan axtvt yang aku join la ...

hahahah.... klakaw wey. tak pernah dalam pemikiran aku nie nak join menari tah macam mana tah leh lak aku join menari sem nie ... heheheh ... memula segan gak aku nak menari . nie aku nak cita sikit persembahan pertama aku masa open day mmu kat cyber jaya. kiter org menari untuk tetamu yg datang . masa ketika tu ada dua sesi satu pagi dan satu tengah hari. nasib baik la aku dapat pagi tak ramai org ketika tu. masa open day nie aku menari tarian canggong jer. kalo pompuan kena menari zapin dan canggung.

nie lah pasangan menari aku time tu .... heheheh mesti kalau budak melaka mesti kenal lelebih lagi upg ngan mata siapa lagi kalo bukan bel .... abil nie fist time kenal masa kat fesi camp upg melaka dulu bercita-cita nak kruskan badan .... heheheh ... mestiberjaya nya bel ....


time nie aku nak gelak jer ... hahahah .... sebenarnya nak tahan malun segan gila time tu.... heheh


nie la persembahan kiter org time tu ... tgk tu baju aku jer yg cerah semua gelab .... hahahah


nie lah kiter org semua .... team pagi tu


yang nie lak gamba dak laki ... sowwi gamba dak pompuab tak da sebab time nie jorang sebok me


tu kes open day ... lepas open day lak aku menari untuk persembahan Festival Tari lak .... yang nie lagi arek ... time nie banyak controlvesi toi... tapi takpa ... time nie aku menari tarian kuda kepang ngan tarian jawa lak ... yang nie lagi aku segan sebab kena buat depan censelor ngan president... dah lak tu kena iring dia masok lak tu guna kuda kepang .... kiter org main blasah jer kalo salah pon tak pa. hmmm ....

nie kiter org buat depan prof (President) ngan tun Siti hasma (Censelor).... takut beb ... main blasah jer time nie salah betul lain cerita


yang nie lak adalah penutup tarian jawa.... tak sangka aku dapat sambutan ramai .... ramai gila yg sorak time nie ... walmaklom lah pompuan berkemban..... ish2...


gamba nie sesaja jer ambik .... kakak nie caantik sangat lak aku ...yg dua org tepi tu menyebok jer .... hahahahah

last sekali aku menari masa mmu aword yang nie lagi tak leh blah .... tau tak jorang panggil aku menari masatu jam 3 petang dah tu malam tu kol 8 dah kena buat persembahan. yang paling tak leh blah tu .... time tu aku kat umah kat PJ. terpaksalah aku balik ke mmu balik sebab nak buat persembahan tersebut aku kesian lak sebab tak da org. nasib baik la tarian tu sama ngan tarian jawa masa festival tari ari tu... boleh la .... yg nie aku terlupa lak nak ambik gaba .... hahahaha

selain dari tarian aku ada gak join program pergi kesekolah rasanya aku pernah post dulu . motivasi PRS Camp. program nie best gak la. bebudak nie banyak cerita. macam macam jorang cerita. jorang tu yg paling tak leh blah jorang leh lak sok dak form 2 gosok baju aku. aku pon dengan rela hati la kasi dia gosok baju aku tu.... hahahah ... jahat gila lak aku rasa... utk imbasan kembali aku letak la jugak gamba yg program tu...



Selain Join program. aku ada gak join SRP .... nie pon ada gak aku post sebelom nie. time nie mmg la berat aku turun 5kg . mmg penat gila tak kangka akuleh lak aku bertahan. setiap malam baju aku seperti manti basah kuyup. SRP amali dah lepas lepas nie teory lak .... alo aku dah lupa lak apa yg aku baca dulu mau kena refresh balik nie .....



Dan yang terakhir sekali aku join ialah MSB Aku pon tak pasti apa nama panjang dia. time tu aku jadi stage manager utk program tersebut. perhhhh..... pening pala aku nak hendel bebudak nie tapi tak pa yg penting berjalan.....

time nie aku kena jadi mc jemputan .... hahahh aku main taler jer time nie ,.... hahahha


barisan comeetti program nie bersama Abg mad....

aku rasa tu jer kot XTVT aku sepanjang sem nie .... byk gak program aku join . hmmm .... takut gak aku blaja aku terabai.... tapi aku kenal cekal gak utk xm .... skang xm dah abis aku kena tawakal jer la..... tapi tak pa .... masih ada pluang kedua .... kawan-kawan doakan aku berjaya ok ... diharap ada semua gak bejaya dalam xm dan hidup anda sekalian.....

gamba2 lain ....

yang nie lepas mod meeting tec com..... hahahah ... ramai cakap gamba nie macam kat over sea .... berjaya gak la aku tipu semua org ..... hahahahah


yang nie time kat sekolah SMSS..... kena cakap kat depan .... segan gak aku .... sebenarnya nak tutup muka tapi gedah jer .... hahahahah


yang nie lak time ghadering sekolah c masa sekolah mmu pahang


hahah temenung ....




nie pon sama masa kat sekolah SMSS ....

aku rasa tu sahaja cerita aku untuk sem nie .... hmmmm jumpa lagi next tramester ..... huhuhuhu .... takut gila aku .... sebab next tramester aku kena intern kat kastam. semoga semua berjalan ngan lancar. wahai kawan2 doakan kejayaan ku ya di hari akan datang dan disanan nanti ya ..... aku pon begitu juga..... akhir kata sekian terimakasih..... macam surat lak


kucai_masin

1 comments:

Lydd said...

x sangke plak aku ko menari skrg eh........ haha