Wednesday, April 20, 2011

AaaaAAAhhhhh ..... AKu KuSUt.....


kusutnya aku skang nie. banyak betul la aku kena siapkan. tulah akibatsuka buat kerja tanguh2 kan dah terima hakikat. satu persatu kerja bertambah. aaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh. mesti ada jalan.

bukan maslah kerja berlambat jer. masalah lain juga menimpa. aduh -aduh sakitnya kepala nak pikirkan semua ini.

aaaaaaahhhhhhh mesti ada jalan nie

tak abis nya kerja dan masalah tambah pula ngan FYP. perhhh tu lagi sakit tu . banyak lagi tak siap tu. nextweek dah kena anta.kalau dulu aku cakap kat orang, skang aku lak yang rasa.

aaaaaaaahhhhh yakin mesti ada jalan.

aku pelik la kenapa bila di dalah kekusutan, didalam keserabutan, didalam menghadapai masalah kenapa kita bau teringatkat Dia. kenapa tidak semasa kita senang, semasa kita buat salah, semasa kita gembira kita tidak mengingatkan Dia. Apalah aku nie, buta hati, mati rasa ... rasa cintapada Allah ,rasa kasih pada Allah ,rasa sayang pada Allah"Ya Allah Ya tuhan ku , hamba mu ini mati rasa Ya Allah, buta Hati Ya Allah, berikan lah aku rasa agar dapat aku rasa mencintai mu, menyayangi mu dan kasih pada mu Ya Allah... "

aku kena berusah untuk terus menempuhinya. Aku kena yakin setiap masalah dimuka bumi ini mesti ada jalannya. Allah itu maha adildan bijaksana...

1 comments:

Ade Mas Erina Masri said...

alhamdulillah..
teruskan usaha awak ye..
insyaAllah, Allah sentiasa bersama org2 yg sabar..