Monday, March 3, 2008

Desa tercinta .....

hahah .... walau pon program nie dah lama .... takper lo aku upload gak lo tentang program nie ...

hmmm ... ok ... cam mana nak start nie yek .... ok .... sebenarnya nya bayak yang berlaku kat dt nie ... tapi tak perlo la citer yang buruk kiter cita yang baik jer k....

bagi aku dt tahun nie lebik ok lo nak bandingkan ngan dt sebelom nie walau macam mana aku rasa ok jer la..... banyak gak program menarik kat situ .... n bayak gak pengalama yang menarik aku dapat ....
video
tu pengalaman aku menjala kat lawud ...... nak kata tu 1st time aku ker laut tak gak lo ... tu ada lah kali ke dua aku p laut .... sebelom nie aku g mencadat sotong ..... kali aku p menjala lak .... yang ada kat bot tu family aku aku la tu ... family angkat ..... best gak lo kat laut tu .... heheheh

ok lo skang nie aku nak tunjuk pic lak masa dt nie .... tgk lo yek ...
hmmm .... nie pic kat satu pulau kecil kat langkawi ...


hahahah .... nie buakan bertapa yek .... nie tgh penat .. so berehat lah ...


heheheh ... kemain suka gusta .... hahaha


kemain suka gusta mencarik akak aisha dia ....aknirnya ketemu juga ...


sebenarnya banyak lagi gamba .... ingat nak upload semua ... tapi banyak sangat .... nie yang ok jer la ... hehehe .... nnti aku upload program lain lak ......

0 comments: